airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Behandling af rusmiddelproblemer fortsætter per telefon eller Skype

31. marts 2020
Allorfikcentrene i hele landet har trods coronasituationen fortsat åben for henvendelser på alle hverdage mellem kl 9 og kl 15. Alle borgere med behov for behandling kan henvende sig til et af centrene telefonisk eller på mail. Behandlinger foregå per telefon eller Skype, indtil myndighederne giver lov til at folk kan arbejde tæt på hinanden igen.
Alle centrets behandlinger, bortset fra gruppebehandlinger, gennemføres som planlagt, men over telefon eller Skype. Det gælder også centrets tilbud til pårørende.
Naalakkersuisut har den 28. marts besluttede at lukke for alkoholsalget i Nuuk, Kapisillit og Qeqertarsuatsiaat som led i indsatserne for at undgå yderligere spredning af Covid19-virus i befolkningen.
Nogle borgere, der har et stort regelmæssigt forbrug af alkohol, kan derfor få behov for særlig hjælp i denne situation. Naalakkersuisut vil derfor gøre opmærksom på de henvendelsesmuligheder, der er ved akut tilstande som eksempelvis svære abstinenser eller behov for behandling.

Ved akutte alkoholrelaterede tilstande i Nuuk
Sundhedsvæsenet i Nuuk kan kontaktes med henblik på vurdering og behandling på:
Tlf. 80 11 11 på hverdage mellem kl. 8:15 og kl. 10:00.
Døgnet rundt på tlf. 34 44 00
Alle henvendelser skal foregå på telefon, hvor der foretages en vurdering for behov for fremmøde.
Allorfik Sermersooq kan kontaktes på:
Tlf.: + 299 531242 og mail: allorfik.sermersooq@allorfik.gl
Behandlingen ved Katsorsaavik Nuuk fortsætter for de borgere, der allerede er i behandling, men der modtages ikke nye borgere i behandling.