airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Ny mulighed: Samtaler om rusmidlers indflydelse på din uddannelse

Allorfik Kujalleq har indgået en samarbejdsaftale med Campus Kujalleq om rådgivning til eleverne på gymnasiet i Qaqortoq.
22. februar 2022

Omkring 160 elever på gymnasiet i Qaqortoq får nu mulighed for at kunne møde op til en anonym samtale om rusmidler hos en behandler fra Allorfik Kujalleq, efter at Allorfik Kujalleq og Campus Kujalleq har indgået en samarbejdsaftale.

 - De unge kan tale med os om rusmidler og rusmidlernes effekter, da vores tiltag handler om at skabe de bedste rammer for unge, der bruger rusmidler. Med vores tilbud til unge gymnasieelever kan hjælp og sparring blive en del af hverdagen, da samtalen vil finde sted på gymnasiet, fortæller Mille Bærholm Hansen, der er behandler på Allorfik Kujalleq.

I følge samarbejdsaftalen vil elever, der møder op til en samtale hos en behandler fra Allorfik Kujalleq ikke få deres fravær registreret som ulovligt fravær.

Allorfik vil være på gymnasiet i Qaqortoq hver torsdage mellem 12.00 – 15.00.

De unge er velkomne til at rette direkte henvendelse på dette tidspunkt, mens de også kan henvises til samtalen gennem studievejlederen eller lærer.