airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Forældregruppen – Tilbud til forældre, der har en ung, der har problemer med rusmidler

Allorfik Sermersooq starter forældregruppe for forældre, der har et barn med rusmiddelproblemer.
17. august 2022

Forældre, der bor i Nuuk, og som har en ung, der har problemer med rusmidler, får i løbet af efteråret mulighed for at kunne mødes med andre forældre, der deler samme vilkår.

Første mødedag:

Tidspunkt: Torsdag den 1. september 2022 fra klokken 17.00 til 20.00
Sted: Allorfik Sermersooq, Nuukullak 8B, st. 001, 3900 Nuuk

I en forældregruppe bliver du del af en gruppe på mellem 6 - 10 forældre, som mødes i alt 5 gange. Gruppen ledes af 2 behandlere og sproget er både Dansk og Grønlandsk.

I gruppen bliver du en del af et fællesskab med andre forældre, der deler vilkår, som du står med lige nu. Vilkår, der kan være svære at bære alene. Gruppen giver mulighed for at dele nogle af de svære følelser og for at give og modtage inspiration, som kan hjælpe med at bryde handlemønstre, der ikke har virket efter hensigten og til at afprøve nye.

Gruppen mødes i alt 5 gange. Der er 4 temamøder, der ligger med 2-4 uger imellem og et opfølgningsmøde 3 måneder efter sidste temamøde. Møderne ligger fra klokken 17.00 til 20.00 og der er et lille fælles måltid.

Øvrige mødedage

De øvrige mødegange er: tirsdag den 20. september, tirsdag 18. oktober, og torsdag 3. november 2022.

Opfølgningsmødet vil vare 2 timer og vil blive i begyndelsen af februar 2023.

Selvom det hedder en forældregruppe, kan andre nær voksne til den unge også deltage. 

Deltagelsen er gratis, men hvis du ønsker at deltage, skal du enten:

Sende en mail til Allorfik Sermersooq på allorfik.sermersooq@allorfik.gl og skrive ”forældregruppe” som emne og oplyse dit navn og telefonnummer eller ringe til Allorfik Sermersooq mellem kl. 9 - 15 i hverdage på tlf.: 53 12 42.

Med venlig hilsen

Allorfik Sermersooq