airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Allorfik er her blevet beriget med 3 psykoterapeuter

Tre behandlere fra Allorfik modtog torsdag den 24. november deres uddannelsesbeviser som psykoterapeuter, efter at have bestået 4 års modulopbyggede uddannelsesforløb.
24. november 2022

Behandlerstaben i Allorfik, som varetager det nationale tilbud om gratis behandling af afhængighed af rusmidler og spil, blev torsdag beriget med 3 behandlere, der nu også kan kalde sig for psykoterapeuter. 

Tia Olsvig Fleischer (Allorfik Sermersooq), Tabitha Berthelsen og Karla Olsen (begge fra Allorfik Qeqqata) gennemførte nemlig deres modulopbyggede uddannelse til psykoterapeut.

De har alle tre gennemført deres uddannelse til psykoterapeut ved siden af deres arbejde som behandlere.

Med deres nye titel som psykoterapeut har de nu kompetencer til at arbejde med traumer og svære livssituationer i individuel, par eller familieterapi.

Og det glæder Allorfiks leder, lægefaglig chefkonsulent, Birgit V. Niclasen:

Hjertelig tillykke til jer alle tre. Jeg ved, at det har været hårdt for jer i perioder, men hvor er jeg glad for at I har holdt ud. Tillykke til jer, men ikke mindst til os, siger hun.

Fra venste: Karla Olsen (Allorfik Qeqqata), Tia Olsvig Fleischer (Allorfik Sermersooq) og Tabitha Berthelsen (Allorfik Qeqqata).