airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Forældregruppe i Aasiaat

Allorfik Qeqertalik starter forældregruppe for forældre, der har et barn med rusmiddelproblemer.
21. februar 2023

Forældre, der bor i Aasiaat, og som har en ung, der har problemer med rusmidler, får i løbet af foråret mulighed for at kunne mødes med andre forældre, der deler samme vilkår.

Første mødedag:
Tidspunkt: Fredag den 17. marts 2023 fra klokken 19.00 til 21.00.
Sted: Allorfik Qeqertalik, Niels Egedesvej 57, 3950 Aasiaat.

I en forældregruppe bliver du del af en gruppe på mellem 6 - 10 forældre, som mødes i alt 5 gange. Gruppen ledes af 2 behandlere og sproget er grønlandsk.

I gruppen bliver du en del af et fællesskab med andre forældre, der deler vilkår, som du står med lige nu. Vilkår, der kan være svære at bære alene. Gruppen giver mulighed for at dele nogle af de svære følelser og for at give og modtage inspiration, som kan hjælpe med at bryde handlemønstre, der ikke har virket efter hensigten og til at afprøve nye.

Gruppen mødes i alt 5 gange. Der er 4 temamøder, der ligger med 2-4 uger imellem og et opfølgningsmøde 3 måneder efter sidste temamøde. Møderne ligger fra klokken 19.00 til 21.00.

Øvrige mødedage:
De øvrige mødegange er: 31. marts, 21. april, 12. maj, 26. maj og 16. juni.

Opfølgningsmødet vil vare 2 timer og vil finde sted den 15. september 2023.

Selvom det hedder en forældregruppe, kan andre nær voksne til den unge også deltage.

Deltagelsen er gratis, men hvis du ønsker at deltage, skal du enten:
Sende en mail til Allorfik Qeqertalik på allorfik.qeqertalik@allorfik.gl og skrive ”forældregruppe” som emne og oplyse dit navn og telefonnummer eller ringe til Allorfik Qeqertalik mellem kl. 9 - 15 i hverdage på tlf.: 53 98 38.