airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Forældregruppe i Nuuk

Allorfik Sermersooq starter endnu en forældregruppe for forældre, der har et barn med rusmiddelproblemer.
8. marts 2023
Forældre, der bor i Nuuk, og som har en ung, der har problemer med rusmidler, får i løbet af foråret mulighed for at kunne mødes med andre forældre, der deler samme vilkår.
Første mødedag:
Tidspunkt: Mandag den 27. marts 2023 fra klokken 17.00 til 20.00
Sted: Allorfik Sermersooq, Nuukullak 8B, st. 001, 3900 Nuuk
I en forældregruppe bliver du en del af en gruppe på mellem 6 - 10 forældre, som mødes i alt 5 gange. Gruppen ledes af 2 behandlere og sproget er dansk, men der vil også være materialer på grønlandsk.
I gruppen bliver du en del af et fællesskab med andre forældre, der deler vilkår, som du står med lige nu. Vilkår, der kan være svære at bære alene. Gruppen giver mulighed for at dele nogle af de svære følelser og for at give og modtage inspiration, som kan hjælpe med at bryde handlemønstre, der ikke har virket efter hensigten og til at afprøve nye.
Gruppen mødes i alt 5 gange. Der er 4 temamøder, der ligger med 1-3 uger imellem og et opfølgningsmøde 1 måneder efter sidste temamøde. Møderne ligger fra klokken 17.00 til 20.00 og der er et lille fælles måltid.
Øvrige mødedage
De øvrige mødegange er: fredag den 14. april, torsdag den 27. april, og mandag den 8. maj.
Opfølgningsmødet vil vare 2 timer og vil blive holdt mandag den 19. juni.
Selvom det hedder en forældregruppe, kan andre voksne med nærkontakt til den unge også deltage.
Deltagelsen er gratis, men hvis du ønsker at deltage, skal du enten:
Sende en mail til Allorfik Sermersooq på allorfik.sermersooq@allorfik.gl og skrive ”forældregruppe” som emne og oplyse dit navn og telefonnummer eller ringe til Allorfik Sermersooq mellem kl. 9 - 15 i hverdage på tlf.: 53 12 42.
Sidste tilmeldingsdato: 24. marts 2023 kl. 15.00.